Росія готує новий удар по найважливішій енергетичній системі України - ГУР

Окупанти готують нові удари по енергетиці України / Колаж Главред, фото скріншот з відео, pixabay

Ми відстежуємо всі питання, що стосуються розвідки Російською Федерацією наших енергетичних об'єктів, каже Скібіцький.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що Росія намагається вести розвідку, щоб дізнатися стан енергетики України.

За його словами, не виключаються удари по енергетичних об'єктах, як восени і взимку минулого року.

"Ми відстежуємо всі питання, що стосуються розвідки Російською Федерацією наших енергетичних об'єктів. Вони приступили до такої роботи. Вони здійснюють дорозвідку, використовують в тому числі космічну розвідку та інші види розвідки для того, щоб встановити стан нашої енергетики", - сказав Скібіцький.

За його словами, російські окупанти також намагаються визначити об'єкти, які є критичними для нашої енергетичної системи.

РФ проводить розвідку енергетики України / скріншот

Дивіться відео, що говорять у розвідці про нові атаки РФ:

Підвищення тарифів в Україні

З 1 червня в Україні діє єдиний тариф на електроенергію для всіх споживачів – 2,64 кВт*год незалежно від обсягів споживання.

До цього тариф у разі споживання до 150 кВт*год на місяць становив 1,44 грн, а понад цю цифру - 1,68 грн за кожен кВт*год.

Підвищення тарифів на електроенергію в Міненерго пояснили необхідністю фінансувати ремонтні роботи, оскільки під час численних ракетних атак на об'єкти енергоструктури російські окупанти завдали значних пошкоджень та руйнувань.

Читайте також:

Новини заразКонтакти