В Україні розширюють кількість напрямків: куди можна полетіти вже влітку

Кількість напрямків з України буде поступово зростати / прес-служба МАУ

Міжнародні рейси МАУ будуть виконуватися за напрямками регулярної програми польотів.

Популярний авіаперевізник Міжнародні Авіалінії України розширює літні напрямки через ослаблення низкою країн режиму перетину кордону для українців.

За повідомленням прес-служби МАУ, кількість частот і напрямків буде поступово зростати, однак не виключається ситуативний перегляд частот відповідно до попиту на ринку і економіки кожного конкретного рейсу.

В Україні внутрішні рейси МАУ виконуватиме за трьома напрямками - Херсон, Одеса та Львів. Планується, що від 1 до 30 липня МАУ буде обслуговувати внутрішні рейси до Одеси, Львова, Херсона, здійснюючи їх по п'ятницях у регіони та з поверненням до Києва щотижня.

Читати такожМАУ закрила продаж квитків на більшість міжнародних рейсів до серпня

У компанії підкреслили, що міжнародні рейси будуть виконуватися за напрямками регулярної програми польотів:

У МАУ планують у період 1-15 липня виконувати п'ятничні та недільні рейси Київ - Стамбул, кожну суботу - Одеса - Стамбул, по четвергах і неділях - Київ - Тель-Авів і щонеділі Одеса — Тель-Авів.

Крім цього, передбачаються рейси Київ - Амстердам по вівторках і суботах, Київ - Париж у середу, неділю щотижня.

"З 16 по 30 липня дану програму розширять рейси Київ - Стамбул і Київ - Тель-Авів по вівторках. Рейси в Дубай почнуть виконуватися по середах і суботах. Також планується розширення міжнародних напрямків. До вже відкритих додадуться рейси Київ - Тбілісі, щоп'ятниці та щонеділі (кожну суботу і понеділок в напрямку Тбілісі - Київ, Київ - Ларнака кожну суботу, Київ - Афіни по неділях, Київ - Лондон - понеділок, п'ятниця", - додали в МАУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що під час пандемії, оголошеної через китайський коронавірус Covid-19, українці можуть потрапити в ряд країн без обмежень на кордоні.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти