Відвідування кладовищ під час війни: рятувальники надали важливі рекомендації

Відвідування кладовищ під час війни - рекомендації ДСНС / memory-tour.ru

Цього року жителів багатьох міст попросили утриматися від відвідування кладовищ, так як через військові дії це дуже небезпечно.

Вихідні дні через тиждень після Великодня - це дні, коли поминають померлих родичів. Зазвичай в такі дні відвідують кладовища, упорядковують огорожі і пам'ятники, прибирають могили.

Цього року жителів багатьох міст попросили утриматися від відвідування кладовищ, так як через військові дії це дуже небезпечно.

Рятувальники дали рекомендації для тих, кому дозволено відвідати кладовища, пише ДСНС.

Червона Гірка в цьому році випадає на 1 травня. Проводи - на понеділок, 2 травня. Радониця – День поминанн - на вівторок, 3 травня.

У яких містах закрили кладовища для відвідування в ці дні

Рекомендації рятувальників з приводу поведінки на кладовищі в умовах війни

"Пам'ятати про своїх близьких, яких вже немає з нами, Святий обов'язок кожного! Але сьогодні, коли Росія йде на все, щоб збільшити число загиблих серед цивільного населення, варто подбати про безпеку живих! Залишіться вдома, запаліть свічку, помоліться за душі померлих і ваші молитви будуть почуті", - закликають У ДСНС.

Пам'ятайте про небезпеку мінування, особливо на територіях, де ведуться або велися активні бойові дії. Там можуть бути розтяжки, снаряди, які не розірвалися.

Читайте також:

Новини заразКонтакти