Комаровський розповів, чи безпечно їхати на море цього літа

Комаровський назвав оптимальний час поїздки на море / Скріншот з instagram.com/doctor_komarovskiy

Відомий лікар впевнений, що влітку українці запросто зможуть відпочити на морі, незважаючи на пандемію страшного вірусу.

Коронавірус не зупиняє темпи та продовжує поширюватися Україною. Відомий педіатр Євген Комаровський відповів на питання, котре цікавить багатьох щодо реальності поїздки на море цього літа.

Як заявив лікар у своєму свіжому ефірі на YouTube, він не сумнівається в тому, що вже в липні-серпні на море можна буде їхати. Причому він сам планує подорожувати в серпні "дуже серйозно".

Читати також"Будемо довго розсьорбувати": Комаровський назвав страшні наслідки пандемії

Також лікар зазначив, що чиновники не мають права заборонити українцям поїздки, зокрема, - до моря. Однак не слід нехтувати їхніми рекомендаціями. А ось з боку епідеміології та медицини, за словами Комаровського, на море для імунітету поїхати варто, навіть попри пандемію.

"Ви самі бачите, що ситуація не дуже прогнозована, але в будь-якому випадку крім тих рішень чи думок медичного плану ще є й  політичні аспекти. З точки зору питань епідеміологічних, то я не сумніваюся, що у липні-серпні на море можна буде їхати. Я принаймні планую подорожувати в серпні дуже серйозно", — сказав він.

Комаровський зазначив, що остаточно все залежатиме від політиків, які будуть ухвалювати ці рішення.

Як раніше писав Главред, за словами Комаровського, вживання самогону жодним чином не сприяє в боротьбі з коронавірусом.

Також нагадаємо, Комаровський назвав головну помилку при лікуванні коронавірусу.

Новини заразКонтакти