"Перший тюремний, а не другий президентський": експерт спрогнозував долю Зеленського

Володимир Зеленський може опинитися не на другому президентському терміні, а на першому тюремному, вважає Юрій Романенко / УНІАН

Якщо у Зеленського не напружаться і не займуться пошуком серйозної доказової бази проти Медведчука, то перспектива може виявитися не райдужною.

Керівник політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко вважає, що поки зарано говорити про те, чи переоберуть чинного главу держави на другий президентський термін, якщо він вирішить балотуватися.

Експерт сказав під час чату на Главреді, що якщо Зеленський програє вибори, то йому може загрожувати в'язниця.

"Поки рано говорити про те, що Зеленському світить другий президентський термін. Якщо він програє, то йому світить тюремний термін за те, що було зроблено із санкціями та іншими речами. Особливо - якщо Зеленський програє боротьбу з Медведчуком. А оскільки він веде її досить дивно, враховуючи аргументи, надані в прокуратурі та суді, ця справа легко може бути розвалена в суді», - зазначив Романенко.

Він додав: "Якщо у Зеленського не напружаться і не займуться пошуком серйозної доказової бази, то Зеленський може опинитися не на другому президентському терміні, а на першому тюремному".

Читати такожБив пістолетом по голові: Медведчук мало не потрапив за ґрати за побиття підліткаЯк повідомляв Главред, під час великої пресконференції 20 травня президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні «закінчується епоха Медведчука, закінчується епоха корупції".

На цій же пресконференції Зеленський відповів на запитання про те, чи думає він про другий президентський термін.

"Рано відповідати та взагалі несправедливо про це зараз говорити, тому що не пройшло і половини моєї каденції. Це залежить від думки суспільства і від того, скільки обіцянок вийде втілити в життя. Також це залежить і від моєї сім'ї. Зараз я хочу просто стати кращим з усіх президентів України", - заявив глава держави.

Суд над Медведчуком - про що раніше писав Главред:

Читати такожОпубліковано "нові плівки Медведчука" про повернення контролю над " трубою"

Новини заразКонтакти