Обстановка на фронті складна, росіяни штурмують декілька напрямків - Генштаб

На лінії фронту ситуація складна / колаж: Главред, фото: 24 ОМБр, 3 окрема штурмова бригада

За добу російська окупаційна армія завдала 4 ракетних та 62 авіаційних удари по позиціям ЗСУ.

У Генеральному штабі ЗСУ у 561 день повномасштабної війни повідомили, що за добу між українськими та російськими військами сталось 34 бойових зіткнення.

На сторінці Генштабу у Facebook повідомили, що росіяни завдали 4 ракетних, 62 авіаційних удари. Також відомо, що Росія здійснила 26 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах.

"Оперативна обстановка на сході та півдні України залишається складною", - наголосили у вечірньому зведенні.

Ситуація на фронті

Атака Сил оборони України

Як зазначили у Генштабі, що Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, знищують ворога та крок за кроком звільнюють окуповані території.

"Протягом доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника", - йдеться у зведенні.

Також відомо, що підрозділи ракетних військ та артилерії уразили 1 склад боєприпасів, 5 артилерійських засобів, 2 пункти управління, 2 зенітно-ракетних комплекси противника.

Нагадаємо, що у ЗСУ назвали небезпечний напрямок, куди хочуть зігнати сотні тисяч окупантів зігнали для штурму. російські окупанти формують "ударний кулак" на Куп’янському напрямку із сотень тисяч військових.

ЗСУ просунулися на кількох напрямках. Сили оборони України 5 вересня досягли успіху на південь від Андріївки і в районі Кліщіївки. Також просунулися в районі Роботиного і на північний захід від Вербового.

Більше військових новин:

Новини заразКонтакти