"Оборонна операція йде за планом": Залужний назвав 4 ключові завдання для ЗСУ

"Оборонна операція йде за планом": Залужний назвав 4 ключові завдання для ЗСУ

Він заявив, що окупанти не мають успіху незважаючи на збільшення кількості військ і абсолютну вогневу перевагу.

Російські загарбники попри абсолютну вогневу перевагу і збільшення кількості військ все одно не мають успіху на полі бою.

Росіянам не вдається окупувати більше територій. Операція з оборони України виконується успішно і йде згідно з планом. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний під час розмови з головою об’єднаного комітету начальників штабів США Марком Міллі.

Він зазначає, що в захисників України зараз є чотири ключові завдання:

Залужний наголосив, що противник не просувається вперед завдяки мужності та професійності українських захисників.

"Попри абсолютну вогневу перевагу, збільшення кількості військ та, відповідно, атак за рахунок, у тому числі мобілізованих, противник успіху не має. Завдяки мужності та професійності українських солдат і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану", – зазначає головнокомандувач ЗСУ.

Раніше розвідка Великої Британії заявляла, що російські окупанти у минулі шість тижнів на більшості ділянок лінії фронту в Україні перейшли до довгострокової оборони. Зазначається, що, найімовірніше, такі дії армії РФ пов’язані з тим, що російська військова верхівка реально оцінила нинішню ситуацію. Першочергово окупанти були змушені перейти в оборону через дуже сильну недоукомплектованість військ.

Нагадаємо, раніше колишній Надзвичайний і повноважний посол України, дипломат Валерій Чалий заявив, що війну Росії проти України можна зупинити за тиждень. Це стало б можливим, якби сформувалася коаліція низки країн з Україною і на чолі зі США. Таким способом цій війні можна було б покласти край моментально.

Читайте також:

Новини заразКонтакти