Десятки ударів ножами: у поліції озвучили моторошні деталі вбивства дівчинки під Харковом

Тетяна П. / Народна правда

Звіряче вбивство (з відрізанням голови) 13-річної Христини П. в селі Подвірки під Харковом продовжує поповнюватися новими деталями.

Співробітники поліції виступили з новою заявою про причини звірячого вбивства школярки Христини П. з села Подвірки (Харківщина), в якому підозрюють її рідну матір Тетяну.

Як розповіли в телеефірі поліцейські, на тілі дівчинки є сліди від 75 ножових поранень, причому їх наносили ножами різних розмірів. Зокрема, 25 колото-різаних ран наявні на голові загиблої дівчинки і ще 50 — безпосередньо на тілі.

Нагадаємо, раніше, 30 квітня 2020 року, близько 06.00 на околиці Харкова перехожі помітили голу закривавлену жінку в неадекватному стані з ножем і пакетом, в якому лежала відрізана голова. Потім з'ясувалося, що голова належала її 13-річній доньці.

Жінку, Тетяну П., взяли під варту без права на заставу два місяці без права на заставу. Однак її адвокати подали апеляцію і зажадали для підзахисної запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Пізніше поліцейські стверджували, що жінка "на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин" завдала дочки не менше, ніж двадцять ударів ножем.

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти