Донбас Арена знаходиться в жахливому стані: оприлюднені фото

Донбас Арена знаходиться в жахливому стані: оприлюднені фото

Територія біля стадіону заросла бур'янами.

Донбас Арена Фото: Facebook/Sergey Naumovich
Донбас Арена Фото: Facebook/Sergey Naumovich
Донбас Арена Фото: Facebook/Sergey Naumovich
Донбас Арена Фото: Facebook/Sergey Naumovich

В окупованому проросійськими бойовиками Донецьку стадіон Донбас Арена і територія біля нього, яку раніше називали сквером, знаходиться у вкрай занедбаному стані.

«Як бачимо, тут настав стійкий стан «Абхазія». Найчистіший «русский мир». Чуваки, у вас була одна з найкращих команд Європи, яка грала на кращому у Східній Європі стадіоні, а вісім років тому тут був центр футбольного світу всієї планети! Але ви вибрали шлях Абхазії...»? — написав у Facebook блогер Сергій Наумович і опублікував відповідні фото.

Відзначимо, останній матч донецького Шахтаря на Донбас Арені відбувся 2 травня 2014 року. Тоді суперником гірників в українській Прем'єр-лізі був маріупольський Іллічівець.

Читати також«Взагалі ні копієчки»: жителі Донецька ледве виживають в карантинКористувачі не приховували обурення після знімків, які показують жахливий стан стадіону, який був найкращим у країні і навіть в Європі.

«Натомість російською можна вести діловодство», «Гарна картинка для ОПЗЖ, тьху Партії регіонів», «Якщо обділені розумом, як тут допомогти?» «Нагадує Сараєво. Там теж була зимова олімпіада до війни», - пише інтернет-публіка.

Як раніше повідомлялося, війна на Донеччині триває, і російські бойовики тепер несуть нову загрозу місцевому населенню - поширюють коронавірус.

Раніше волонтер оцінив ідею відгородитися Стіною від "ЛДНР". Багатьом на окупованому Донбасі просто нікуди їхати, підкреслив Юрій Касьянов.

Нагадаємо, у Державній прикордонній службі заявили про необхідність внесення змін у план реалізації проекту Стіна, які б передбачали завершення будівництва об'єкта в 2025 році.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти