Нафтогаз з 1 квітня переходить на ринкові тарифи: як зміняться ціни

Нафтогаз переходить на ринкові ціни / УНІАН

У компанії Нафтогаз нагадали, що з 1 лютого 2021 року в Україні була встановлена гранична ціна на газ на рівні 6,99 гривні за кубометр.

Вартість газу від НАК Нафтогаз Україна буде формуватися на ринкових принципах. Вартість газу зміниться з 1 квітня 2021 року, пише пресслужба Нафтогазу.

У Нафтогазі нагадали, що з 1 лютого 2021 року в Україні була встановлена гранична ціна на газ на рівні 6,99 гривні за кубометр. Період дії ціни закінчується 31 березня поточного року, і вже з 1 квітня ціна на газ буде формуватися на ринкових принципах.

При цьому в компанії прогнозують, що після переходу на ринкові ціни, цінові пропозиції постачальників будуть значно відрізнятися від сьогоднішніх.

"Цінові пропозиції постачальників, враховуючи піврічний досвід роботи вільного ринку газу, будуть значно відрізнятися. У грудні, наприклад, ГК Нафтогаз України пропонувала своїм клієнтам до 40% вигідніші ціни", - йдеться в повідомленні.

Читати такожПостачальники газу не мають права надавати Нафтогазу дані клієнтів-адвокати

При цьому в Нафтогазі зазначили, що на сьогодні майже 300 тисяч субсидіантів змінили постачальника газу на Нафтогаз та інших українців, які хочуть отримувати якісні послуги за вигідними цінами, закликають не зволікати з оформленням документів.

Тарифи в Україні - про що раніше писав Главред:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти