Місяць до дембеля: у Десні застрелився строковик

У Десні застрелився солдат строкової служби / прес-служба

Інцидент трапився близько 4 години ночі. Військовому було 23 роки, а до дембеля йому залишався всього лиш місяць.

У навчальному центрі Десна в Чернігівській області сталося самогубство - військовий строкової служби застрелився, коли перебував на посту, заявив у коментарі Суспільному начальник із морально-психологічного забезпечення Олександр Сагайдак.

Інцидент стався близько 4 години ночі. Військовому було 23 роки, а до дембеля йому залишався всього лише місяць.

Попередньо, військовий вистрілив у себе під час несення служби в караулі, яка охороняла склади. Постріл він зробив зі штатного автомата АК-47. Тіло військовослужбовця виявила інша зміна, яка прибула на пост.

За словами Сагайдака, що стало причиною самогубства, поки що невідомо. Причини та обставини інциденту, як зазначив начальник, будуть встановлюватися.

Читати такожВ Україні змінили правила служби у ЗСУ: що нового

У "Десні" стверджують, що загиблий військовий характеризувався позитивно і проблемних питань не виявляв.

Раніше Главред писав про те, що в Києві 13-річна школярка загинула при падінні з багатоповерхового житлового будинку. Трагедія трапилась в Солом'янському районі в будинку за адресою вулиця Новгородська, 3, де дівчинка жила з матір'ю.

Передбачається, що дитина самостійно вистрибнула з загального балкону на 10 поверсі. Перед смертю дівчинка попрощалася з рідними та друзями.

Нагадаємо також, в Одеській області стався моторошний випадок - в Білгород-Дністровському районі була знайдена повішеною дівчина, якій виповнилося всього 22 роки. У Нацполіції повідомили, що тіло дочки знайшла її ж мама.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти