"Матусі і діти плакали": під Херсоном через аварію п'яти авто постраждали 6 дітлахів

Під Херсоном через аварію п'яти авто постраждали 6 дітей / Reuters

Один з дітей - семирічний хлопчик - перебуває у важкому стані.

Масштабна ДТП сталася в Херсонській області: там на трасі між населеними пунктами Гопри й Олешки в аварію потрапили п'ять автомобілів. У результаті постраждали 9 осіб, у тому числі шестеро дітей. Один з дітей - семирічний хлопчик - перебуває у важкому стані.

Як пише Сьогодні, попередньо винуватцем аварії вважається водій автомобіля Volkswagen із причепом: він розвертався на дорозі, не подавши попередньо сигналу. В цей час у нього і врізалися авто, які їхали назустріч.

"Ми госпіталізували двох – 7-річного хлопчика у важкому стані з мамою і тримісячну дівчинку з мамою – в обласну дитячу лікарню і трьох дітей 4-х і 8 років у Голопристанську лікарню", - повідомив лікар медицини невідкладних станів Юрій Шашкін.

У коментарях люди пишуть:

ДТП в Україні: новини

У Вінниці наприкінці травня жінка за кермом авто збила хлопчика, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння: рівень алкоголю в крові в 16 разів перевищував норму.

У Львові дівчина під наркотиками скоїла ДТП і втекла. Патрульні встановили особу водія та повернули її на місце події. Нею виявилася 24-річна львів'янка.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти