Командири на передовій починають саботувати накази про наступ - Time

У Зеленського розповіли про ситуацію на фронті / колаж: Главред, фото: 95 окрема десантно-штурмова бригада, ОПУ

"Деякі" командири на передовій почали саботувати накази про наступ, повідомив один із співрозмовників видання Time.

Помічники верховного головнокомандувача Володимира Зеленського розповіли, що ще до зими нібито слід очікувати "серйозних" змін у військовій стратегії України.

"З їх слів, необхідно буде звільнити щонайменше одного міністра, а також старшого генерала, який відповідає за контрнаступ, щоб забезпечити відповідальність за повільний прогрес України на фронті", - йдеться в матеріалі журналу Time, не називаючи імен цих "помічників".

Один із "близьких помічників" зазначив для видання, що "ми не рухаємося вперед". А "деякі" командири на передовій, продовжує співрозмовник, почали саботувати накази про наступ, навіть якщо вони виходять безпосередньо з Офісу президента.

"Вони просто хочуть сидіти в окопах і тримати оборону. Але таким чином ми не зможемо виграти війну", - додав він.

Нагадаємо, що Росія готує новий масований наступ на Авдіївку. Російські війська перегруповуються та готуються до нового наступу на Авдіївському напрямку. За словами очільника Авдіївської МВА - місто стирається.

Майор ЗСУ розкрив, чи можливий повторний наступ РФ на Харків. Противник має свою контррозвідку, він може вдаватися до так званого туману війни і розповсюджувати дезінформацію.

Більше військових новин:

Новини заразКонтакти