Канібалізм і вбивства полонених: майор ЗСУ показав дику інструкцію окупантів РФ

Окупанти отримали моторошну інструкцію / Колаж: Главред, Фото: t.me/MaksymZhorin

Росіянам склали список моторошних злочинів в Україні, зокрема проти мирних жителів.

Російським окупантам в Україні рекомендують займатися канібалізмом і вбивати українських полонених болісною смертю.

Про це повідомив у Telegram заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку "Азов" Максим Жорін.

"Російський полонений і його "інструкція" в телефоні. Рівень розвитку людських якостей очевидний. Без телефону навіть. Вони у своїй масі такі - абсолютно без принципів і ознак цивілізованості", - написав Жорін і опублікував відповідні фото.

Зазначимо, що росіянам склали список моторошних злочинів, зокрема проти мирних жителів, який їм обов'язково треба вчинити під час вторгнення в Україну.

Від росіян-окупантів в Україні вимагають:

"Про що потрібно пам'ятати кожному, хто для цієї війни "ненароджений", - додав Жорін.

/ t.me/MaksymZhorin

Хто такий Максим Жорін

Заступник командира 3-ї ОШБр, командир полку "Азов" (2016-2017), майор ЗСУ, начальник Центрального штабу Національного Корпусу. З першого дня повномасштабної агресії РФ проти України, 24 лютого 2022 р., взяв участь у формуванні Київського добровольчого загону ТрО «Азов — Київ», який у березні розширився до батальйону ТрО «Азов — Київ», а згодом - окремого полку спеціального призначення ЗСУ, який пізніше перейшов до лав ССО.

Раніше повідомлялося про те, що окупанти розстріляли полонених бійців ЗСУ. Російські загарбники розстріляли беззбройних українських воїнів після того, як вони потрапили в полон.

Як повідомлялося раніше, окупанти розстріляли двох українських військовополонених. Російські загарбники розстріляли двох українських воїнів після того, як вони потрапили в полон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що окупанти розстріляли полонених українських десантників. Окупанти РФ поставили трьох бійців ЗСУ на коліна і розстріляли практично впритул.

Інші новини:

Новини заразКонтакти