Діти ледь дихали: коп врятував двох дівчаток-підлітків, яким стало зле після наркотиків

Командир роти Віталій Тиква врятував двох дітей / facebook.com/dnipropolice

У однієї з неповнолітніх було слабке дихання - один вдих за 25 секунд. До того ж зіниці дітей не реагували на світло. Інспектор викликав швидку допомогу.

У Кам'янському Дніпропетровської області патрульний врятував двох школярок, які лежали на землі та ледь дихали.

Інцидент стався ввечері 4 жовтня. Як повідомляє пресслужба поліції, командир роти Віталій Тиква разом з дружиною прямував до дитячого садка, щоби забрати сина. На вулиці Нікопольського він побачив двох дівчаток-підлітків, які лежали без свідомості прямо на землі. Поліцейський кинувся до них і став надавати домедичну допомогу.

У однієї з неповнолітніх було слабке дихання - один вдих за 25 секунд. До того ж, зіниці дітей не реагували на світло.

Інспектор викликав швидку допомогу та зателефонував батькам підлітків.

Медики швидкої госпіталізували дітей. За повідомленням однолітків-очевидців, ймовірно, підлітки вживали наркотичні речовини.

"Шановні батьки, звертайте увагу на поведінку ваших дітей, цікавтеся їхнім дозвіллям і акцентуйте на шкоді та неприпустимості вживання наркотиків», - йдеться у повідомленні поліції.

Читати такожУ Києві 17-річна дівчина мало не стрибнула з балкона на 25 поверсі: коп врятував її в останні секунди

Як повідомляв Главред, у Київській області 8-річний хлопчик пішов з дому після того, як мама накричала на нього через невивчене домашнє завдання. Пошуки дитини тривали майже добу. Інцидент стався в селі Пристроми. У поліції Київщини повідомили, що дитина хотіла провчити своїх рідних.

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти