Незвичайний дизайн Samsung Galaxy S21 показали у всій красі

У мережі з'явилися нові фотографії Galaxy S21

Презентація новинок, за чутками, повинна відбутися вже в січні 2021 року.

Слідом за першими рендерами й подробицями про технічні характеристики, інсайдери поділилися новими зображеннями досі неанонсованого флагмана Samsung Galaxy S21.

Судячи з них, смартфон вийде в п'яти кольорах: чорної, білої, фіолетової, рожевої та сірої. Втім, швидше за все, тільки деякі з доступних варіантів будуть продаватися в нашій країні офіційно.

Очікується, що Galaxy S21 отримає 6.2-дюймову OLED-матрицю з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD+, потрійну основну камеру на 12, 12 і 64 Мп, а також акумулятор місткістю 4000 мАг. У серію також увійдуть Galaxy S21 + і S21 Ultra з екранами діагоналлю 6.7 і 6.8 дюйма відповідно.

Як зазначає джерело, а залежно від регіону продажів в оснащення новинок увійде потужний процесор Qualcomm Snapdragon 875 або фірмовий чіп Samsung Exynos 2100. До того ж всі версії отримають адаптери бездротового зв'язку Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1, а також модем 5G для роботи в мобільних мережах п'ятого покоління.

Опубліковані нові зображення неанонсованого флагману Samsung Galaxy S21
Опубліковані нові зображення неанонсованого флагману Samsung Galaxy S21
Опубліковані нові зображення неанонсованого флагману Samsung Galaxy S21

Презентація флагманських смартфонів Samsung Galaxy S21, за чутками, відбудеться вже в наступному місяці, 14 січня. Ймовірно, в цей же день компанія відкриє передзамовлення на новинки, а в продаж вони надійдуть 29 січня.

Раніше китайська корпорація Huawei офіційно оголосила про рішення продати всі активи бренду Honor, який займається випуском смартфонів та інших гаджетів в середньобюджетному і бюджетному сегментах. Новим власником бренду стане консорціум Shenzhen Zhixin New Information Technology Co., що складається з 40 компаній за підтримки китайської влади.

Як розповіли представники Huawei, даний крок був зроблений, "щоб забезпечити виживання" в умовах величезного тиску з боку США і постійної недоступності компонентів, необхідних для продовження ведення мобільного бізнесу.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти