У мережу просочилися нові кадри з довгоочікуваної гри Elden Ring

У Мережу по шматках зливають трейлер Elden Ring / FromSoftware

На 6-секундному відрізку показують битви на коні, а на двох скріншотах – незвичайну атмосферу і вогнедишного дракона.

Видання VGC повідомляє, що деяким щасливчикам вдалося споглядати новий трейлер Elden Ring, в якому нарешті показали фрагменти геймплея. Нагадаємо, що проєкт анонсували в червні 2019 року на виставці E3, проте з того часу новинами про нього не ділилися.

Розробник у ролику описують Elden Ring як «новий рольовий екшен у фентезі-сетингу від творців Dark Souls, Bloodborne і Sekiro: Shadows Die Twice».

У ролику також можна побачити місцеву бойову механіку, схожу з іграми серії Souls, кінні битви на великих локаціях і битву з величезним драконом. У VGC відзначили, що деякі примудрилися зняти трейлер на камеру. Сам трейлер поки не потрапив у відкритий доступ, проте кілька кадрів все ж просочилося. Джейсон Шрайер з Bloomberg також встиг ознайомитися з відео, але відзначив його вкрай низьку якість – "думаю, розумніше всього буде просто дочекатися його офіційного показу".

Дата виходу Elden Ring в трейлері названа не була і цілком можливо, що в цьому році релізу чекати не варто. Журналісти розповіли, що виробництво гри досить сильно затягнулося у зв'язку з пандемією коронавірусу, що змусила розробників перейти на дистанційний режим. Всередині самої студії дату виходу переносили вже кілька разів.

Elden Ring - кадри з трейлера

Нагадаємо, що Elden Ring – це нова амбітна рольова гра FromSoftware, світ якої допомагав формувати автор "Пісні льоду й полум'я" Джордж Р.Р. Мартін. Проєкт являє собою action/RPG від третьої особи з великою кількістю різноманітного озброєння, предметів і способів боротися з ворогами – навіть більшим, ніж в серії Souls. Хоча гра і не має прямого зв'язку з цією серією, з точки зору ігрового процесу вона у великій мірі заснована на Dark Souls.

У порівнянні з Sekiro: Shadows Die Twice, попередньою грою студії, Elden Ring повинна мати більший упор на RPG-елементи та менший – на action; на відміну від Sekiro, де під управлінням гравця знаходився заздалегідь визначений герой, в Elden Ring гравець може створити й налаштувати свого унікального персонажа.

Детальніше про Elden Ring:

Перший показ Elden Ring очікується протягом місяця, але не на заході Microsoft – воно очікується 23 березня, але там не буде гучних світових прем'єр. Як зазначає журналіст Імран Хан, Bandai Namco просто випустить трейлера проєкту без попередніх анонсів.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти