У Fortnite прибув ще один супергерой всесвіту Marvel

У Fortnite додали Людину-мураху / Epic Games

У магазині предметів Fortnite вийшов новий набір Людини-мурахи.

Розробники зі студії Epic Games оголосила про додавання у свою королівську битву Fortnite чергового супергероя всесвіту Marvel – Людини-мурахи.

Нова тематична екіпіровка вже доступна в магазині предметів. Крім того, в магазині предметів можна придбати кирку «Зубочистка» і вірного скакуна Людини-мурахи «Ент-Тоніо».

"Якого б розміру він не був гігантського або мікроскопічного Людина-мураха завжди готова прийти на допомогу. Зараз він ідеального розміру для Королівської битви та він починає полювання слідом за іншими супергероями Marvel",говориться в офіційному анонсі.

Також творці Fortnite назвали нову тему для скріншотів: знімки з гри, на яких Людина-мураха (або будь-який інший персонаж) виглядає маленьким. Скріншоти можна опублікувати в Twitter, використовуючи хештег #Fortography.

Нагадаємо, що 2 грудня 2020 в Fortnite почався п'ятий сезон другої глави, присвячений "найбільшим мисливцям всіх часів". В рамках сезону в гру вже встигли додати образи героїв з популярних ігор і фільмів, серед яких: Кратос з God of War, Майстер Чіф з Halo, Деріл і Мішон з "Ходячих мерців" і багато інших.

Кількома тижнями раніше в королівську битву заглянули Рю і Чунь-Лі з популярної серії файтингів Street Fighter.

Відзначимо, що станом на сьогодні Фортнайт вважається однією з найпопулярніших ігор у світі. Вона регулярно ставить рекорди за кількістю гравців і глядачів на Twitch. А коли одного разу Fortnite на час "зламався" і перестав працювати, з цього зробили справжню трагедію.

Також не забувайте заглянути в Epic Games Store, де на цьому тижні роздають непогану Wargame: Red Dragon 2014 року випуску. Це стратегія в реальному часі про протистояння капіталістичного Заходу і комуністичного союзу.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти