Samsung вирішила відмовитися від розвитку знаменитої серії смартфонів Galaxy Note

Samsung відмовиться від лінійки Galaxy Note

Легендарні преміальні пристрої поступово відходять у минуле.

В Samsung розглядають варіант з припиненням випуску смартфонів лінійки Galaxy Note. Натомість компанія зосередитися на розвитку складних смартфонів, пише авторитетне видання Reuters з посиланням відразу на три анонімних джерела, знайомих з планами компанії.

Це рішення частково було прийнято через падіння попиту на преміальні пристрої під час пандемії COVID-19. До того ж з кожним роком відмінностей між Galaxy Note і Galaxy S стає все менше, тому потреба у двох схожих лінійках зникає.

Ймовірно, останнім пристроєм в лінійці Galaxy Note стане здешевлений Note20 FE, спадкоємець Galaxy S10e, який отримав заслужене визнання фанатів по всьому світу. Стилуси теж нікуди не дінуться – їх підтримку повинні отримати наступні покоління Galaxy Z Flip, Z Fold, а також Galaxy S21 Ultra.

Нагадаємо, що перший смартфон Galaxy Note побачив світ у 2011 році. Він, з одного боку, породив моду на фаблети (смартфони з величезними екранами), а з іншого – запропонував революційні можливості роботи зі стилусом, які за минуле покоління не повторив жоден інший виробник смартфонів.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra / PhoneArena

Раніше в Мережу просочилися нові зображення неанонсованого флагмана Samsung Galaxy S21, презентація якого, за чутками, повинна відбутися вже в січні 2021 року.

Очікується, що Galaxy S21 отримає 6.2-дюймову OLED-матрицю з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD+, потрійну основну камеру на 12, 12 і 64 Мп, а також акумулятор місткістю 4000 мАг. У серію також увійдуть Galaxy S21 + і S21 Ultra з екранами діагоналлю 6.7 і 6.8 дюйма відповідно.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти