Розробники Resident Evil 8 опублікували системні вимоги хорора

Системні вимоги Resident Evil 8 / Steam

Гра зажадає на ПК як мінімум 8 ГБ оперативки, а також NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti або AMD Radeon RX 560.

До релізу Resident Evil Village залишилося приблизно півтора місяця, і в Мережі з'явилися системні вимоги нової частини відомої серії зомбі-хоррорів з видом від першої особи.

У рекомендованих у хорора i7 8700, 16 ГБ пам'яті та GTX 1070, а для підтримки рейтрейсингу знадобиться як мінімум RTX 2060. При цьому, як відзначають розробники, частота кадрів може знизитися в сценах з великою кількістю спецефектів.

Resident Evil Village - системні вимоги

Мінімальні системні вимоги:

Рекомендовані системні вимоги:

Resident Evil: Village (в просторіччі – Resident Evil 8), готується до виходу 7 травня на PC, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X з безплатним апгрейдом між поколіннями. Події восьмої частини продовжують історію визнаної критиками Resident Evil 7 Biohazard. Нова сюжетна лінія починається з того, що Ітан Уінтерс і його дружина Міа мирно живуть на новому місці, Вільні від минулого. Вони роблять перші кроки в спільному житті, як раптом трапляється нова трагедія.

До цього очікується реліз другої демоверсії хоррора, яка буде містити контент з фінальної збірки гри. Прийдешній демо-епізод буде доступний на всіх платформах.

Resident Evil: Village можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

Resident Evil Village - трейлер

Поспішимо нагадати всім шанувальникам серії Resident Evil, які з нетерпінням чекають восьму номерна частина, бути гранично уважними – в Мережі "гуляють" серйозні спойлери по грі.

Якщо раніше ми писали тільки про спойлерні назви файлів з кат-сценами, то зараз з'явилися самі кат-сцени, які розкривають сюжетні повороти гри, включаючи кінцівку у всіх деталях, і дизайни деяких босів.

Свого часу аналогічним чином у Мережу злили подробиці сюжету The Last of Us Part II за два місяці до офіційного релізу. Сюжет нібито злив хтось із сім'ї одного зі співробітників Naughty Dog.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти