Знаменитий батон із S.T.A.L.K.E.R. 2 почали продавати в магазині

S. T. A. L. K. E. R. 2 сталкер / SGC

Фото поділився PR-менеджер GSC Game World Захар Бочаров.

На початку 2020-го українська студія GSC Game World офіційно підтвердила розробку S.T.A.L.K.E.R. 2 і зробила це нетрадиційним способом. PR-менеджер студії опублікував скріншот супердеталізованого батона з гри.

Тепер же він [Захар Бочаров] звернув увагу на те, що схожий хліб стали продавати в одному з європейських продуктових магазинів. На думку PR-менеджера, це реальне фото.

"Схоже не жарт. Допомагаю малому бізнесу", – підписав публікацію Захар.

30-го грудня українська студія GSC Game World показала перший геймплейний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 – у ролику головний герой гри Скіф під музику групи "Сплін" біжить по напівзруйнованій будівлі та ловить сигнал на кишеньковому комп'ютері.

Слідом за трейлером розробники офіційно підтвердили, що вітчизняний довгобуд не вийде на ігровій консолі Sony PlayStation 5. Реліз гри відбудеться "тільки на ПК і Xbox Series X|S". Раніше цього місяця студія запропонувала всім шанувальникам оцінити нову атмосферну музичну композицію з гри, що отримала назву "Zone Dreams".

Нагадаємо, що спочатку гра була анонсована 13 серпня 2010 року для ПК і сьомого покоління консолей, а вихід планувався у 2012 році, проте в грудні 2011-го року робота над проєктом була зупинена разом з розпуском команди розробників. Повторний анонс про відновлення розробки ігри відбувся 15 травня 2018 року.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти