Розробники Dying Light 2 розкрили нові деталі гри

Деталі Dying Light 2 / Techland

Реліз Dying Light 2, як і раніше, заплановано на 2021 рік для ПК, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series.

Творці зомбі-екшену Dying Light 2 вирішили відповісти на найцікавіші та найактуальніші питання гравців. Вони отримали понад 9 000 питань, і тепер коротко розповідають про світ гри, способи пересування, а також зброю і вплив дій гравця на світ.

Основну увагу розробники акцентували на типах рішень в Dying Light 2 – в недавніх чутках стверджували, що від них відмовилися, проте команда заперечує це.

Всього в грі три типи рішень:

Останні особливо цікаві, оскільки вони впливають навіть на геймплей. Фракції будуть підлаштовувати райони міста під себе – одні, наприклад, спростять переміщення. "Залежно від рішень ви зможете сформувати власний геймплейний простір і геймплейне оточення", - розповів ведучий геймдизайнер Dying Light 2 Тімон Смектала.

У Techland також розповіли, що внутрішньоігрова карта має площу майже в 7 квадратних кілометрів, що приблизно у 2 рази більше, ніж світ оригіналу з усім доповненнями. Також в сиквелі будуть нові типи інфікованих і істота з наростами на спині з ігрового трейлера є одним з них. Його поява безпосередньо залежить від дій гравців.

Що ще розповіли:

Тим часом у сиквела ще немає нової дати виходу – спочатку вихід Dying Light 2 був запланований на весну 2020 року, але Techland знадобилося більше часу для втілення свого бачення "найбільшого проєкту в історії студії".

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти