Гроза, град і шквали: сьогодні в Києві пануватиме негода

Погода сьогодні буде теплою / Фото pixaby

У столиці оголосили штормове попередження.

У четвер, 1 липня, погода в Києві погіршиться. Синоптик прогнозує в столиці України грозу. Крім того, вдень очікується град і шквали вітру 15-20 м/с. Попри негоду, в місті буде тепло. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +29 градусів.

У зв'язку з погіршенням погодних умов синоптики оголосили штормове попередження (перший рівень небезпеки, жовтий), попередили в пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

Що потрібно робити під час сильного вітру:

Як повідомляв Главред, за прогнозом синоптиків, погода в Україні 1 липня буде дощовою та з грозами в більшості областей. Місцями випадуть значні опади, а також очікується град.

Істотні опади сьогодні не очікуються лише в шести областях: в Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Одеській та Миколаївській.

Читати такожЛипень буде пекельним: синоптик пообіцяла спеку до +40

Раньше кліматолог Віра Балабух розповіла, що липень принесе в Україну традиційну спеку. З початку й до середини місяця зберігатиметься температура на рівні 29 градусів тепла.

Що стосується останнього місяця літа, то, за прогнозом народного синоптика Леоніда Горбаня, в серпні задушлива спека чергуватиметься з періодами дощів. Але в цілому серпень 2021 обіцяє бути теплим, а в кінці місяця вночі вже відчуватиметься "подих осені".

Новини заразКонтакти