Буде тепло, але дощитиме: синоптик уточнив прогноз погоди до кінця травня

Буде тепло, але дощитиме: синоптик уточнив прогноз погоди до кінця травня

Погода в Україні залишається динамічною, досить швидко змінюється. Буде чергуватися похолодання з потеплінням, більш волога і суха погода.

Погода в Україні зміниться вже сьогодні. З п'ятниці, 21 травня, через вплив антициклону опадів стане менше. При цьому в більшості центральних областей, а також на Одещині, Миколаївщині та Харківщині все ще дощитиме, пройдуть грози.

Такий прогноз погоди озвучив синоптик Укргідрометцентру Олександр Хала, передає Obozrevztel. За його словами, в суботу практично на всій території країни переважатиме суха погода. Крім того, трохи потеплішає. 22 травня очікується до +19... +24 градусів, а на Півдні та Сході – до +26...+ 27 градусів.

У неділю, 23 травня, на Заході, Півночі та в Києві знову пройдуть дощі та грози.

Читати такожУ червні Україну чекає небезпечна погода-кліматологДо середини наступного тижня - з понеділка по середу - в більшості областей України опади не очікуються. У західних областях можливі невеликі короткочасні дощі.

"Погода залишається динамічною, досить швидко змінюється. Маємо постійні погодні зміни, похолодання, потепління та чергування більш вологої та сухої погоди. Такий тренд мінливої погоди збережеться і наступного тижня через вплив атмосферної циркуляції", - зазначив синоптик.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти