Зірка "Постукайся в мої двері" Керем Бюрсін з тріском провалив проби в "Величне століття"

Керем Бюрсін розповів про проби в серіал Величне століття / instagram.com/thebursin, imdb.com

"Серкан Болат" пояснив, як одна його особливість завадила йому знятися в легендарному проєкті.

Турецький актор і модель Керем Бюрсін заробив шалену популярність завдяки головній ролі в серіалі "Постукайся в мої двері". Його дует з Ханде Ерчел отримав високі оцінки телеглядачів, які все ще сподіваються, що "Еда та Серкан" будуть разом.

Між тим в недавньому інтерв'ю Бюрсін зізнався, що його шлях до успіху не був легким: акторську кар'єру він починав у США, де жив з 12 років. Незважаючи на хвалебні відгуки про його талант, роботу в Америці було важко знайти через екзотичне ім'я (він навіть хотів змінити його на Оуен Раш, але його відрадив батько його дівчини) та незвичайну зовнішність.

Потім він повернувся до Туреччини, де зіткнувся з новою проблемою - він зовсім забув турецьку мову і говорив з моторошним акцентом, на виправлення якого пішло чимало часу.

"У своєму першому серіалі я зіграв через півтора року після того, як приїхав до Туреччини. Мій турецький був тоді дуже поганий. Щонеділі я 2,5 години тренував дикцію з викладачем", - згадує актор.

У цей період він провалив прослуховування в серіалі "Величне століття" - надпопулярному проєкті в усьому світі. Ймовірно, саме акцент не дозволив Бюрсіну зайняти місце в касті. Правда про те, на яку роль він мітив, Керем вирішив скромною промовчати.

Раніше зірка серії фільмів "Голодні ігри" Джена Мелоун зізналася, що під час зйомок пережила зґвалтування, яке скоїв її колега по знімальному майданчику.

Також дружина голлівудського актора Метью Макконахі поділилася травматичним досвідом: вона ледь не потрапила в авіакатастрофу - літак, на борту якого вона перебувала, пролетів півтора кілометра у вільному падінні.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти