Зірка Діамантової руки загриміла до психлікарні

Актриса потрапила в реанімацію психлікарні

Про те, що зірку Брилиантовой руки госпіталізували повідомила сьогодні її внучка.

Відомий російська актриса Світлана Світлична потрапила до реанімації нейрохірургічного відділення, повідомила її внучка Марія Івашова, пише ТАСС.

За її словами, вона повинна була зустрітися з актрисою. Однак біля під'їзду родички побачила карету швидкої допомоги.

"Потім вже з'ясувалося у консьєржа, що вона (Світлична, - ред.) попросила викликати їй швидку допомогу... Погодилася на госпіталізацію... ми більше не спілкувалися, тому що її поклали до нейрохірургічної реанімації", - сказала Івашова.

З яким діагнозом госпіталізована 81-річна актриса, не повідомляється.

За даними співрозмовника Известий, до столичної клініки актриса потрапила через проблеми з серцем, під час лікування у Світличної почалися зміни в поведінці в емоційному плані. Артистка то ставала агресивною, починала побоюватися за своє життя. У підсумку Світличну було вирішено перевести до іншої медустанову, уточнило джерело.

Раніше син Світличної заявив, що не хоче спілкуватися з матір'ю через пророблений нею «трюк» зі зникненням, коли співробітники карного розшуку кілька днів шукали літню актрису.

Світлана Світлична - радянська і російська актриса, заслужена артистка РРФСР. Вона знялася в кінострічках Діамантова рука, Сімнадцять миттєвостей весни, Місце зустрічі змінити не можна.

Зникнення актриси

Раніше Главред писав про те, що в Москві пропала безвісти відома радянська актриса Світлана Світлична.

Заяву про зникнення до поліції подали її родичі. Близькі 81-річної актриси заявили, що вона зникла ще 21 жовтня. Слідчі ведуть активні пошуки Світличної.

У той же час друг Світличної - актор Іван Ніколаєв каже, що актриса переїхала до родичів.

Пізніше стало відомо, що в день зникнення Світлична потрапила в об'єктив камер відеоспостереження. На кадрах видно, як артистку проводжають в квартиру консьєрж і сусіди.

Читайте також:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти