Дружина Віктора Павліка розповіла, що її дратує в артисті

Катерина Репяхова назвала риси характеру Віктора Павліка, які їй не подобаються / колаж: Главред, фото: instagram.com/viktorpavlik, instagram.com/repyahovakate

При цьому Катерина Репяхова все ж не забула відзначити риси чоловіка, якими вона захоплюється.

Дружина Віктора Павліка, бізнесвумен, концертний директор і блогерка Катерина Реп'яхова вміє відверто розповідати про себе і про життя із зірковим чоловіком. Так нещодавно в інтерв'ю для Люкс ФМ вона без збентеження зізналася, що її дратує в артисті.

Реп'яхова зазначила, що їм обом катастрофічно не вистачає особистого простору - пара з маленькою дитиною живе в невеликій орендованій квартирі. Павлік має звичку не класти речі на свої місця, і не має персонального місця для роботи, у зв'язку з чим у родині виникають конфлікти.

Катя зізнається: вона мріє про оселю, в якій кожен із членів її сім'ї матиме свою власну кімнату. Але поки що це тільки мрія: "Напевно те, що він складає свої речі не там, де мені хотілося. Ми зараз живемо в маленькійквартирі й не наважимося переїхати. Це у нас таке дуже гостре питання. Страшно переїжджати, бо це більша фінансова історія й якась відповідальність. Бо багато зарвз ресурсів йде на розвиток Михасика. Ми займаємося майже щодня й це коштує не дешево. Тож, якщо переїжджати, то щоб у Франковича була окрема кімната, у Михасика окрема й у мене власний простір. Наразі у нього (Віктора прим. редактора) немає окремої кімнати і через це є деякі такі моменти. Мені б хотілося, щоб він усе заніс у свою кімнату й я нічого не бачила", - каже зіркова дружина.

Втім Реп'яхова зазначає, що дуже цінує свого чоловіка за чуйність і турботу: "Він дуже турботливий і відповідальний. Дуже тішуся тим, що якщо треба щось зробити, то це робиться моментально. Якщо лампочка перегоріла чи щось треба полагодити – робиться моментально. Звісно, що я не лиш за це його полюбила, але це одне з".

Хто такий Віктор Павлік?

Віктор Франкович Павлик - відомий український співак, гітарист і композитор. Колишній лідер гурту "Анна-Марія". Народний артист України (2015), повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стала відома стать дитини Володимира і Каті Остапчук. Пара показала відео зі зворушливої церемонії, на якій вони дізналися, хто у них з'явиться на світ уже до кінця грудня.

Також український шоумен і громадський діяч Сергій Притула зізнався, чи готовий піти до ЗСУ, на яких умовах отримав відстрочку та коли прийме рішення від неї відмовитися.

Читайте також:

Новини заразКонтакти