Дружина Віктора Павліка озвучила діагноз молодшого сина

Син Віктора Павліка і Катерини Репяхової / скріншот Instagram / repyahovakate

Катерина Репяхова поділилася діагнозом свого сина Михайла Павлика.

Українська блогерка, бізнесвумен, концертний директор Віктора Павліка та його дружина Катерина Репяхова, озвучила діагноз молодшого сина Міші, якого вона народила від співака.

За словами Репяхової, у хлопчика є проблеми з промовою, ходою, а також проблеми з ніжками.

Тим часом, жінці набридло кожен раз виправдовуватися перед фоловерами і вона вирішила, що поділиться діагнозом малюка на своїй сторінці в Instagram.

Репяхова поділилася результатами походу до лікаря / скріншот Instagram / repyahovakate

За її словами, ортопед не знайшов серйозних патологій у її сина, а тільки лише клишоногість. Вона втім додала, що це проблема генетична і всі члени її сім'ї мали таку особливість. Але потім вона проходить, розповіла Репяхова.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Дружина Віктора Павліка у свої 29 років вже звертається до уколів краси - від своїх накачаних губ вона в захваті.

Раньше Віктор Павлік з дружиною потрапили в скандал через спецперепустку для "обраних". Вони з дружиною похвалилися в мережі, що мають спецперепустку для проїзду по закритому Південному мосту в Києві. Проїзд по цьому мосту зараз дозволений тільки для спецтранспорту, громадського і транзитного вантажного транспорту, а також для автомобілів зі спецперепустками, які видає Київська міська військова адміністрація.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти