"За що хлопці гинуть": блогерка Верба похвалилася новою машиною за 10 млн грн

Юлія Верба на тлі війни купила машину за 10 млн грн / Колаж: Главред, фото: instagram/verbaaa.verbaaa

У Мережі почався скандал, адже підписників Юлії обурило, що дівчина купує такі дорогі машини і нічого не публікує про війну в Україні.

20-річна українська блогерка Юля Верба купила нову машину Mercedes-Benz S 580 2023 року випуску. Її вартість становить 7-10 мільйонів гривень. Фото вона особисто розмістила на своїй сторінка в Instagram.

На тлі війни вона похвалилася, що в своєму віці вже купила другу дорогу машину.

"Так, я блондинка і так, я купила есочку. 2023 рік! 580, чотирьох літрова, ахх звір. Тепер Юлечка Верба рухається на потужному апараті. Колись я не могла дозволити собі новий айфон, а зараз можу дозволити собі купити новий "Мерседес" з салону. Мрійте, працюєте і все буде!"- підписала Верба.

Деякі користувачі були раді за дівчину і привітали її з таким придбанням. Однак інші користувачі були обурені, адже блогерка на своїй сторінці практично нічого не говорить про війну, а лише показує своє життя аудиторії, яка становить понад мільйон підписників.

Юлія Верба на тлі війни купила машину за 10 млн грн / фото: instagram/verbaaa.verbaaa
Юлія Верба на тлі війни купила машину за 10 млн грн / фото: instagram/verbaaa.verbaaa

Користувачі були шоковані такою дорогою обновкою, адже у блогерки вже є дорога машина:

Раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Новини заразКонтакти