"Я не спілкуюся зараз": Остап Ступка прокоментував розлучення сина з Логуновою

Логунова, Ступка / https://www.instagram.com/polinalogunova/?hl=ru

Актор прокоментував розлучення сина.

Український актор Остап Ступка прокоментував розлучення свого сина Дмитра Ступки з блогеркою Поліною Логуновою, яка буквально недавно погрожувала екс-чоловікові "знищити" його і його кар'єру.

Як розповів Ступка програмі" Зірковий шлях", він каже синові, щоб тут заспокоївся і не звертав уваги ні на які випади можливі.

"Ну у них там своя історія. І теж щоб відволікався від цих справ. Бо він сумує за малою, за донькою Богданкою – - поділився Ступка-старший. - Я думаю, що він хороший батько, він робить все для того, щоб підтримувати відносини з малятком, з дитячим світом Богдани", - додає актор.

Читати такожСтупка розповів, як його кинула Логунова

Крім того, як зізнався актор, зараз йому не вдається підтримувати зв'язок з онукою і колишньою невісткою. Нагадаємо, що Богдана разом з мамою перебуває в США.

"Так складаються обставини, що зараз мені це не вдається. Може, коли-небудь з часом ми це надолужимо. Я не спілкуюся зараз з іншою стороною, не коментую нічого", - заявив Ступка.

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка розповів, чому відсиджується за кордоном, поки в Україні йде війна з Росією. А його колишня дружина погрожує ступці знищити його кар'єру і особистість, а також опублікувати рахунки допомоги вже екс-чоловікові.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти