"Виглядала, як величезна шафа на ніжках": Полякова сміливо показала себе в максимальній вазі

Оля Полякова / колаж фото УНІАН та соцмережі

Оля Полякова зізналася, що після народження другої дочки набрала 22 кілограми. Співачка навіть довелося ставити кар'єру на паузу, щоб схуднути.

Відома українська попспівачка Оля Полякова зізналася, що після народження другої дочки Аліси сильно набрала зайвої ваги ‒ до 86 кілограмів. Про це вона розповіла у своєму проекті "Дорослі дівчата", який веде разом з Машею Єфросиніною.

Співачка каже, що дуже рада тому, що мало хто пам'ятає її в такому зовнішньому вигляді.

"Лежу я на пляжі, жирна. Коли я народила Алісу, я важила плюс 22 кілограми. Я виглядала, як величезний шафа на ніжках. Це взагалі кошмар, я тобі зараз покажу свою морду. Хочу показати, щоб ти поржала. Слава Богу, що є тільки одна фотографія. Це я! Мало того, я ще й на 11 років молодша", – зі сміхом показала фото співачка.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова говорила про те, що переконана, що росіяни не хочуть дізнаватися всю реальну і криваву правду про війну, яку розв'язав їх диктатор Путін в Україні, і тому вважають за краще слухати пропаганду, яку несуть з телеекрану Ольга Скабєєва і Володимир Соловйов.

"А так їм легко жувати цю жуйку. Вони жеруть, ті люди, те, що їм в голову вкладають Соловйов, Скабеева і інша абсолютна нечисть. До речі, цих людей чітко потрібно покарати. Вони-огидні співучасники злочину, їх потрібно судити, а краще розстріляти. Скабєєву розстріляти! Соловйова розстріляти! Всіх до такої матері розстріляти!"- висловилася співачка.

До того Полякова дала благодійний концерт у Нью-Йорку. Захоплені глядачі підтримали артистку-вона настільки завела натовп, що люди були готові скандувати з нею що завгодно.

Наприклад, один з номерів Полякової відбувався на тлі напису "Stop Putin". У певний момент вона прокричала зі сцени: "Україна понад усе! Смерть ворогам! А Путін...". Глядачі негайно підхопили кричалку.

Інші новини шоу-бізнесу:

Новини заразКонтакти