Вітовська відверто оцінила позицію Московської "мовчунки" - дочки Сумської

Ірма Вітовська детально оцінила поведінку Антоніни Паперної - доньки Ольги Сумської / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома українська актриса Ірма Вітовська висловилася про мовчазну позицію дочки своєї колеги Ольги Сумської, також актриси Антоніни Паперної.

Легендарна українська актриса Ірма Вітовська висловилася про те, що старша дочка її колеги, Ольги Сумської, актриса Антоніни Паперна вже багато років живе в Москві, працює на благо кіноіндустрії країни-агресора РФ і мовчить про війну, яку диктатор Путін розв'язав проти України. Свою думку вона висловила для "РБК-Україна".

"Дочка Ольги Сумської знаходиться там вже о-го-го скільки років. Вона ж не після вторгнення переїхала, правда? Вона вже там склалася як людина, як особистість, у неї там сім'я. Я думаю, Олі дуже важко з цим", - сказала Вітовська.

Актриса додала, що не помічала за Паперною українофобських висловлювань, які, на думку Вітовської, більшість російських артистів підтримують агресію Путіна виключно з метою "сподобатися і бути ближче до влади".

"Я не бачу, що людина є учасником якихось українофобських програм, куди заганяють усіх. Я допускаю, що більшість усіх цих українофобських висловлювань російських акторів-це кон'юнктурне бажання бути на плаву, сподобатися, бути ближче до влади. Є велика частина тих, хто дійсно сповідує цю українофобію, а є ті, які так служать режиму. Це завжди було так. Тому я не буду тут коментувати, щоб не робити ще болючіше Ользі В'ячеславівні. Я не знаю її дочку і не знаю дуже близько сім'ю. Але ця ситуація не почалася зараз", - сказала Вітовська.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що молодша дочка Ольги Сумської Анна Борисюк поділилася своїми переживаннями про Паперну, з якою до війни та її втечі до Москви була дуже близька.

Також мовчання порушив Російський зять Ольги Сумської, актор Володимир Яглич. Як і Паперна, він дуже довго ховав голову в пісок, і намагався дотримуватися позиції про "артистів поза політикою".

Інші новини про Ольгу Сумську:

Новини заразКонтакти