"У питанні мови мені все одно": Дорн озвучив свою позицію

Іван Дорн вважає, що"мова ні в чому не винна". Скріншот YouTube

Іван Дорн пояснив свою позицію.

Відомий український співак Іван Дорн, якому заборонили в'їзд до РФ на 50 років через те, що співак став на захист України і засудив звірячий напад Росії на Україну, став на захист російськомовних українців.

В інтерв'ю проекту "голови, що говорять" він заявив, що продовжить говорити російською. Зірка вважає, що мова ні в чому не винна. Хоча він розуміє всіх, хто переходить на українську і каже, що це прекрасно.

"Я не настільки категоричний щодо мови. Я все одно після цього залишуся українцем. Я прекрасно розумію тих, хто переходить на українську мову і це прекрасно. Тому що це прекрасна мова і вона повинна поширюватися якомога ширше", - говорить він.

Дорн також повідомив, що буде музику свою записувати більше українською мовою, але від російської мови він відмовлятися теж не збирається. "Мова в цьому випадку не в чому не винна", - додав артист.

Читати також"На них поставлено хрест": Іван Дорн назвав головну відмінність між українцями та росіянами

Нагадаємо, раніше Дорн відповів на два питання, які часто задають вітчизняним знаменитостям: чи існують "хороші росіяни" і чи залишилися зв'язки в країні-агресорі? "Стыцамен" чесно відповів, що не вважає поголовно всіх людей, які живуть в Росії, негідниками. Він упевнений - там ще залишилися розумні люди. Вони не в більшості через пропаганду і відсутність опозиційного лідера, який міг би їх згуртувати.

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти