У хворобі і здоров'ї: ТОП-7 знаменитостей з важкими і невиліковними хворобами

Серед зірок чимало тих, хто невиліковно хворий / gettyimages.com

Кому зі знаменитостей вдалося не зламатися під вагою болячок та хвороб, і побудувати відмінну кар'єру.

На жаль, здоров'я відноситься до тих невід'ємних благ людства, придбати які практично неможливо. Тому навіть знаменитості не застраховані від невиліковних хвороб. Хто із зірок досяг успіху всупереч своїм недугам, читайте далі.

На думку актриси, вона заразилася вірусом від першого чоловіка - музиканта Томмі Лі, ще на початку дев'яностих, коли закохані робили татуювання однією голкою на двох.

Памела Андерсон страждає від гепатиту С/ gettyimages.com

Про хворобу артистка дізналася в 14. Тоді ж їй рекомендували оформити інвалідність та провести складну операцію, яка назавжди могла прикувати Тодоренко до інвалідного візка. Життя розпорядилось інакше, але з тих пір вона щодня змушена терпіти болі в спині.

Регіні Тодоренко доводиться миритися з болем у спині більшу частину свого життя / instagram.com/reginatodorenko

Невтішний діагноз акторові поставили на початку дев'яностих, коли йому було всього 30, і він був на піку кар'єри. За найоптимістичнішими прогнозами, які Фоксу тоді давали лікарі, його могло чекати років 10 активного життя, поки Паркінсон не візьме своє. Спочатку актор запив, але потім взяв себе в руки, зізнався всьому світу в своєму недузі і присвятив своє життя дослідженню хвороби Паркінсона і допомозі постраждалим від її наслідків.

Хвороба Паркінсона прийшла до Майкла Джей Фокса дуже рано / gettyimages.com

Хвороба нагнала актора, ледь тому виповнилося 30 років. Поворотним моментом в його житті стали три дні в реанімації через цукровий діабет, потім - проблеми з ендокринологією. Зараз Задніпровський намагається стежити за своєю вагою і харчовими звичками, щоб уникати повторних нападів.

Назар Задніпровський хворіє на цукровий діабет / Новий канал

Одна з найбільш високооплачуваних зірок Голлівуду страждає від хвороби, яка призводить до появи синців на тілі і поганого згортання крові. Раніше тромбоцитопенія вважалася смертельною, тепер же постійне лікування може дозволити Робертс вести порівняно нормальний спосіб життя.

Джулія Робертс через хворобу постійно знаходить на тілі нові синці / gettyimages.com

У дитинстві актор перехворів отитом, який призвів до ускладнення у вигляді глухоти на праве вухо. Слух з часом так і не відновився, незважаючи на оперативне втручання кілька років по тому.

Джерард Батлер глухий на праве вухо / gettyimages.com

Рідкісна хвороба змушує відчувати співачку хронічні болі і втому. Іноді від наслідків фіброміалгії Леді Гага втрачає сон і впадає в депресію. У деяких випадках фіброміалгія також може призвести до безпліддя.

Леді Гага боїться, що через фіброміалгію не зможе мати дітей/ gettyimages.com

Читати також"Собача" життя Сергія Бабкіна: музикант озвучить бульмастифа Джека в серіалі 1 + 1 Джек і Лондон

Раніше в мережі з'явилися фотографії 74-річної Софії Ротару без гриму і ретуші.

Інші цікаві новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти