Український телеведучий і його дружина почали процес усиновлення

Тимур та Інна Мірошниченко

Тимур та Інна Мірошниченко зробили перший крок до того, щоб стати прийомними батьками.

Український телеведучий Тимур Мірошниченко і його дружина телеведуча, блогер і юрист Інна офіційно почали процес усиновлення.

Про це Інна Мірошниченко розповіла своїм підписникам у сторіз на сторінці в Instagram.

Тимур та Інна Мірошниченко виховують своїх двох дітей - Мію та Марко, якому нещодавно виповнилося три роки. Тепер же сім'я не залишилася осторонь від великого українського горя, пов'язаного з вторгненням Росії в Україну, і збирає документи для усиновлення дитини, позбавленої сім'ї та батьківського тепла.

Вона повідомила, що сім'я подала документи. Далі - обстеження умов проживання, курси усиновителів. "А оскільки я хочу і ще й опікунство, то це Інші курси. Тому як статус опікуна дозволяє брати дитину до рішення суду. І малюк не чекає зайвий рік батьків", - написала Інна.

Телеведуча також повідомила, що вони зібрали пакет документів для усиновлення і це крок номер один.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що українська співачка Злата Огневич, яка також брала участь в романтичному шоу "Холостячка" заявила, що хоче усиновити дитину. Про це вона заявила на своїй сторінці в Instagram-stories.

За словами Огневич, вона вже давно замислювалася над питанням усиновлення. Але вона також додає, що таке рішення має бути прийнято в партнерстві.

Раніше також стало відомо, що подружжя Решетнікових, Христина і Григорій, які вже і так виховують трьох синів, задумалися про усиновлення малюка, який втратив своїх рідних під час жорстокої війни Росії проти України.

Як розповів телеведучий у програмі ЖВЛ, тему усиновлення вони ще обов'язково піднімуть, але після перемоги України.

За словами Христини Решетник, в березні вона побачила фото і відео, як евакуювали дітей зі сходу і півдня. "Там були також дітки з Харкова. Маленькі, їх перевозили на автобусах. Я пам'ятаю це, і просто до сліз, коли їх так багато, просто штабелями поклали", – згадала Решетник.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти