Здивував навіть журналістку: як Володимир Кличко відреагував на запитання про колишню наречену

Володимир Кличко не захотів говорити про свою колишню / колаж: Главред, фото: instagram.com/haydenpanettiere/, instagram.com/klitschko/

Володимир Кличко неоднозначно відреагував на запитання журналістки.

Український легендарний боксер Володимир Кличко відмовився відповідати на запитання про свою колишню наречену - голлівудську акторку Хайден Панеттьєрі, від якої він має доньку Кайю-Євдокію.

На YouTube-каналі "Люкс ФМ" з'явилося відео, в якому Наталія Тур запитала у Кличка, чи підтримує він зв'язок зі своєю колишньою коханою.

"Дякую за інтерв'ю. Гарного вечора. Дякую", - сказав Володимир.

При цьому боксер торкнувся плеча Наталії і відійшов убік з посмішкою.

Нагадаємо, Гайден Панеттьєрі нещодавно дала нове інтерв'ю, після чого фанати запідозрили, що в зірки рецидив наркозалежності, а потім з'явилися чутки, що акторку відправили до реабілітаційного центру.

Дивіться відео інтерв'ю Володимира Кличка:

Хто така Гайден Панеттьєрі?

Гайден Пенеттьєрі - американська акторка та співачка. В 11 років отримала премію молодого актора за роль Шеріл Йост у діснеївському "Згадуючи Титанів". Друга премія їй дісталася за роль Клер Беннет у серіалі "Герої". З 2012 по 2016 рік вона грала роль співачки Джульєтти Барнс у телесеріалі "Нешвілл", яка принесла їй номінації на премію "Золотий глобус" за кращу жіночу роль другого плану в 2012 і 2013 роках.
З 2009 року Гейден зустрічалася з боксером Володимиром Кличком; їхні заручини відбулися 2013 року. У серпні 2018 року стало відомо, що пара розлучилася.
У колишньої пари є дочка - Кайя-Євдокія Кличко.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Настя Каменських показала рідних, а також і свого чоловіка Потапа, який втік за кордон і не з'являється в Україні. Співачка зізналася чоловікові в коханні та розповіла, що він її завжди підтримує.

А також російський співак Микита Пресняков втрачає свій бізнес у Росії. Пресняков зазнав збитків на приблизно 10 тисяч доларів. Оформлена компанія на кохану музиканта - Олену Преснякову, проте серед засновників компанії є ім'я Микити.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти