"Ти мій": Ірина Білик натякнула на возз'єднання з Дмитром Коляденком

Ірина Білик приготувала обід для Дмитра Коляденка / колаж: Главред, фото: instagram.com/kolyadenkodima_official/, instagram.com/bilyk_iryna/

Ірина Білик заінтригувала шанувальників змінами в особистому житті.

Українська популярна співачка Ірина Білик показала, як проводить час зі своїм екс-чоловіком Дмитром Коляденком.

На своїй сторінці в соцмережах Білик опублікувала фото Дмитра, який тримав у руках дві порції обіду - котлету з салатом і з картопляним пюре. А також артистка доповнила знімок своєю піснею "Ти мій".

Виявилося, пара провела спільний обід, а страви приготувала Ірина. Фанати одразу ж припустили, що зірки знову разом.

"Ви знову разом? Коляденко казав, що більше ніколи!";

"Крута ви пара, Ірина та Дмитро!":

"О, Іра вже помирилася з Дімою!", - написали шанувальники.

Хто така Ірина Білик?

Ірина Білик - українська співачка, композиторка та поет-пісняр. Народна артистка України (2008). Через високу популярність (особливо в 90-ті), любов до перевтілень і величезний вплив на формування української популярної музики Білик називають "українською Мадонною". Співачка випустила 12 студійних альбомів і 48 синглів. Найпопулярніші треки: "Так просто", "Ми будемо разом", "Горобина червона", "Любов. Отрута" тощо.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, журналістка Раміна Есхакзай повідомила про те, що вона передала в поліцію матеріали, які доводять втечу блогера Олександра Волошина за кордон. Вона заявила, що Волошин перетнув кордон під прикриттям водія мікроавтобуса.

А також Крістіна Орбакайте оголосила новий гастрольний тур. Росіяни ж ніяк не можуть пережити, що Крістіна обходиться без концертів у країні-агресорі та порівняли її з вітчимом - Максимом Галкіним.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти