"Тобі і твоїй шоблі скоро "звізда": Єфросиніна відповіла маразматику Соловйову

Маша Єфросиніна / скріншот

Маша Єфросиніна відповіла на чергову порцію брехні від Соловйова, якому не дає спокою позиція телеведучої.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна різко відповіла російському пропагандисту Соловйову, який видав про неї чергову мерзенну порцію брехні.

Щось Соловйов, який з якоїсь випадковості вважається чоловіком, 2 листопада "викотив" пост, де оббрехав Машу Єфросиніну і її сім'ю.

"Відома своїми фашистськими закликами вбивати російських солдатів і випалювати все російське дочка магаданських службовців, телеведуча і посол ООН в Україні Маша Єфросиніна вчора заявила своїй двомільйонній аудиторії, що "кожен знищений російський вбивця – це врятоване українське життя", – написала недолюдина Соловйов.

Воно також написало, що чоловік Єфросиніної - Тимур Хромаєв є доларовим мільйонером і "сколотив" свої статки на наркотиках.

"Цікаво, чи думала Маша про долю українського народу, будучи дружиною чоловіка, що втік в лютому за кордон, українського чиновника Тимура Хромаєва, який став доларовим мільйонером завдяки легалізації доходів від торгівлі наркотиками і зброєю, а також від грального бізнесу? Ремеслу робити гроші на крові Тимур Хромаєв навчився у свого батька Заурбека Хромаєва, близького друга кримінального авторитета Аслана Усояна, відомого під прізвиськом "Дід Хасан", - марить майбутній в'язень Соловйов.

Маша Єфросиніна не пройшла повз і хльостко відповіла Кремлівському ручному псу.

"Король пропагандистських гімно помийок салав‘йов вчить українську мову! Не дають спокою хлопаку мої відеозвернення. Тож для цього пана, що висірає брехню мов дихає, є трохи уточнень - гарне вивчення української починається з закарбування в своєму мізку правильної вимови: «В Україні»! Також питаннячко: чого це ми приперли сюди Магадан, та геть вирішили не зазначати, що я корінна кримчанка? Бо Крим таки наш? І ще, поки ти, гн**a, пишеш дешеві наклепи на мого чоловіка, він опановує таку круту зброю разом зі своїми побратимами з ЗСУ, що тобі та твоїй шоблі скоро звізда [неценз.] ",- написала Єфросиніна.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна відповіла своїм недоброзичливцям, які засудили її зовнішність, а саме худорлявість.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. За її словами, коли вона схудла на 17 кг, народивши Нану (дочка Єфросиніної - авт.), то прочитала в газеті припущення журналістки, що"ні фіга Єфросиніна не народжувала, вона робила ліпосакцію, поки дитину їй виношувала сурогатна мати".

"Відтоді минуло вже 18 років. Газет вже майже не існує.. А ось бажання людей обслюнявить чиюсь втрату або набір ваги залишається незмінним", - говорить вона.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти