"Так не хвилювалася ніколи": Маша Єфросиніна повідомила про своє нове "дитя"

Маша Єфросиніна оголосила, що створила новий проект / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina/

Маша Єфросиніна розповіла, що готує новий цікавий проект на YouTube.

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна вже тривалий час веде свій канал на YouTube, одним із найуспішніших її проєктів вважається "Экзамен. Нова реальність", де ведуча запрошує відомих людей і зачіпає різні теми.

На своїй сторінці в соцмережах Єфросиніна анонсувала своє нове "дитя" на каналі.

"Ми затіяли новий проект на моєму каналі. І ви нізащо не вгадаєте, хто буде його першим героєм. Підказка: я так не хвилювалася ніколи", - написала ведуча.

Дату прем'єри Маша, на жаль, не назвала.

Маша Єфросиніна готує сюрприз для шанувальників / фото: скрін instagram.com/mashaefrosinina/

Хто така Маша Єфросиніна?

Маша Єфросиніна - українська телеведуча (Євробачення, Підйом, Фабрика зірок, ШоумаStrouyon, Маскарад), громадська діячка та засновниця громадської організації "Фонд Маша". Одна з найвпливовіших жінок України за версією видання "Фокус", і найуспішніших - за версією видання "Новое время". З 2018 року - Почесний посол ООН у галузі народонаселення в Україні.

Маша Єфросиніна - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Маша Єфросиніна вирішила прокоментувати своє скандальне інтерв'ю зі співачкою Христиною Соловій. Єфросиніна зазначає, що, по-перше, інтерв'ю з Соловій було "занадто емоційним".

А також блогер Олександр Волошин сказав, як він особисто до Маші Єфросиніної ставиться. Він заявив, що Єфросиніна не викликає у нього довіри, оскільки, "лицемірна і часто паразитує на популізмі".

Читайте більше про Єфросиніну:

Новини заразКонтакти