Таємниче зникнення Винника: продюсер заявив, що вони призупинили співпрацю

Продюсер Винника заявив, що вони зі співаком призупинили співпрацю/ Instagram Винник, Telegram Горбенко

При цьому права на весь музичний матеріал артиста належать продюсеру.

Постать співака Олега Винника та його зникнення досі оповиті таємницями. До цього часу невідомо, де саме перебуває артист і у якому стані його здоров’я. Проте продюсер Винника Олександр Горбенко пролив трохи світла на сферу професійної діяльності співака, заявивши, що зараз співпраця між ними призупинена.

У той же час Горбенко зазначив, що усі права на музичний матеріал співака належать продюсеру. Про це пише Telegram-канал "Музвар".

"Останнім часом із Олегом не маємо тісних робочих відносин, думаю, це і так всі бачать. Щодо прав на проєкт та музичний матеріал – вони фактично належать моїй компанії. Звернень на переспіви та використання образу артиста було декілька. Але на сьогодні я не коментую ситуацію з цього питання. На все свій час", – зазначив Горбенко.

Нагадаємо, через майже рік після свого таємничого зникнення Олег Винник несподівано з'явився в соцмережах. Проте він не публікував чогось нового, а лише трохи "підчистив" свою сторінку в Instagram, що здивувало його шанувальників.

Також повідомлялося, що керівник офіційного фан-клубу Олега Винника Валерія Барон спростувала слова блогера Богдана Беспалова, який заявляв, нібито співак боровся з онкологією і тепер справляється з її наслідками.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти