Світлана Білоножко звернулася до юної дружини Віталія Білоножка: "Можеш поплакати"

Світлана Білоножко на весіллі онука звернулася до його дружини / колаж: Главред, фото: Facebook Світлана Білоножко

Вдова Віталія Білоножка-старшого поділилася з нареченими своєю життєвою мудрістю.

Українська співачка Світлана Білоножко поділилася радісною новиною - Віталій Білоножко, її онук, названий на честь покійного діда-співака, одружився. Днями молодята відгуляли весілля, на якому Світлана Григорівна була почесною гостею.

Під час святкування вона виголосила зворушливу промову, адресовану нареченим. Спершу співачка звернулася до новоспеченої дружини онука: вона запевнила молоду жінку, що чоловіки сім'ї Білоножків створені для міцного і щасливого шлюбу.

"Софієчко, дорога моя дівчинко, ти знаєш, що я хотіла сказати. Що чоловіки Білоножки – вони дуже надійні. Це правда. А якщо у жінки є те плече, де ти зможеш поплакати, пожалітися, поскаржитися, і у відповідь ти отримуєш тільки підтримку, любов і повагу, і розраду, то для жінки це велике щастя. Нам, жінкам, багато не треба. Ми ж можемо гори звернути, коли нас чоловік любить", - сказала Світлана Григорівна.

Потім вона дала напуття онукові: "Вітасику, ти носиш ім'я свого дідуся. Такого прекрасного, такого відчайдушного, такого талановитого, який так любив життя, тебе особисто і свою сім'ю. Він так любив! Таких зараз немає. Я так надіюся, що я ще побуваю у статусі прабабусі".

Хто такий Віталій Білоножко?

Віталій Васильович Білоножко (11 червня 1953 - 9 січня 2024) - український співак, естрадний виконавець; Народний артист України (1995); засновник і організатор періодичного Міжнародного фестивалю сімейної творчості "Мелодія двох сердець", повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що після виходу нової пісні, першої за 2.5 роки, втікач Олег Винник вирушить у міжнародне турне. Чому співак вирішив повернутися в шоу-бізнес, розповів його представник.

Також співак Юлік розповів, чи повернеться Михайло Хома до образу Дзідзьо. Артист тимчасово відмовився від цього проєкту, і під час повномасштабної війни знайшов новий голос.

Читайте також:

Новини заразКонтакти