"Страшне видовище": Бабкіна поділилася враженнями про Маріуполь, зруйнований росіянами

Надія Бабкіна / Instagram

Шкода, що російська співачка не побувала в Бучі. Вона б ще більше здивувалася діяльності її співвітчизників.

Любителька російського світу і терориста Путіна, фольклорна співачка Надія Бабкіна, яка нещодавно приїхала з концертом в окупований Луганськ з концертом під назвою "Російська пісня від душі", поділилася враженнями про побачене в Маріуполі.

Російському виданню "Соленка.Інфо"вона розповіла, що побачене сильно шокувало її.

"По дорозі в селище Володарське не могли не заїхати в Маріуполь. Видовище, зізнаюся, страшне-місто практично стертий з лиця землі. Дивишся на руїни, що залишилися від будівлі Російського драматичного театру, і не віриш очам. Неможливо прийняти і усвідомити", - розповіла Бабкіна про місто, яке стирають з землі щодня її співвітчизники, російські солдати.

Її б ще більше здивувало, знай вона про тортури і вбивства мирних жителів, які здійснювали російські "герої", для яких вона співала пісні.

Нагадаємо, любителька російського світу і терориста Путіна, фольклорна співачка Надія Бабкіна, цинічно приїхала з концертом в окупований Луганськ з концертом під назвою "Російська пісня від душі". Співачка виступила в академічній філармонії, де розважала російських загарбників і мирних жителів не тільки піснями російською мовою, а й українською.

Крім того, раніше в Росії готують аналог міжнародного вокального конкурсу "Євробачення". "Новий" конкурс, мабуть, буде проходити в Росії і змагатися Російські вокалісти будуть з вокалістами з Північної Кореї.

Інформацією про альтернативний конкурс поділився "путініст" і любитель війни Микола Басков. Співак розповів, що разом з багатьма колегами по шоу-бізнесу перебуває в музичній асоціації. У їх числі Надія Бабкіна, Лариса Доліна, Григорій Лепс і Олег Газманов.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти