"Став коханцем впливової людини": Приходько викрила зрадника Шепелєва

Анастасія Приходько розповіла, що Дмитро Шепелєв потрапив на росТБ через ліжко / колаж: Главред, фото : instagram.com/dmitryshepelev, instagram.com/prykhodko_official

Анастасія Приходько розповіла, через яке місце Шепелєв заробив собі місце на пропагандистському телебаченні.

Білоруський ведучий Дмитро Шепелєв, який працював з президентом України Володимиром Зеленським на шоу "Розсміши коміка", 24 лютого 2022 року засудив війну в Україні, за що його критикували в країні-окупанті.

Однак, через півтора кривавих роки, протягом яких рф продовжує віроломний терор мирного населення нашої країни, Шепелєв не просто перевзувся, а зробив максимально лицемірний вчинок. Ведучий прийняв пропозицію стати ведучим на одному з головних пропагандистських каналів країни-агресора, та відправився на зйомки в окупований Маріуполь.

Таке безчестя не змогли ігнорувати ні прості українці, ні українські зірки, з якими Дмитро колись співпрацював. Серед них виявилася співачка Анастасія Приходько, яка познайомилася з Шепелєвим під час її участі в Євробаченні.

На своїй сторінці в Instagram вона заявила, що ведучий отримав роботу через ліжко - він знайшов впливового коханця, який допоміг йому засвітитися на росТБ.

"Скажу одне: це людина, яка продасть свою маму за гроші. Він став коханцем одного з впливових людей щоб отримати роботу на каналі, і як липучка липне до всіх, хто дасть йому грошей", - висловилася Приходько.

Пізніше вона підтвердила свої слова в інтерв'ю для Слави Дьоміна. Співачка зазначила, що все ще має перевірених інформаторів, які розповіли їй правду про кар'єру Дмитра Шепелєва.

Анастасія Приходько розповіла, що Дмитро Шепелєв потрапив на росТБ через ліжко / instagram.com/prykhodko_official

Раньше ексзірки "КВН" приїхали на Донбас і видали пропаганду про окупантів - Азамат Мусагалієв і Денис Дорохов до цього намагалися зберігати мовчання про війну в Україні.

Також стало відомо, що колишня одеситка Регіна Тодоренко, яка під час війни залишилася в РФ, стала ведучою тревел-шоу, в якому вона буде оспівувати країну-окупанта.

Інші новини:

Новини заразКонтакти