Скандальна колишня Налчаджиоглу відреагувала на його примирення з другою дружиною

Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy висловилася про возз'єднання Налчаджиоглу і Реус / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2, instagram.com/muratnalca

Анастасія Foxy щосили намагалася показати, як байдужа їй доля Мурата.

Особисте життя турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу останній рік багате подіями - весілля і розлучення з візажисткою Лілією Реус, новий роман з моделлю Анастасією Foxy, наповнений скандальними заявами і драматичними подіями. Нещодавно колишній чоловік Ані Лорак підкинув нові "дрова" в багаття пліток про себе.

Після болісного розриву з Фоксі, який, імовірно, стався через аборт, що його, як вона стверджує, була змушена зробити на настійну вимогу Налчаджиоглу, Мурат засвітився в компанії Реус. Цим він спровокував чутки про возз'єднання з другою колишньою дружиною.

Шанувальники Анастасії Фоксі не змогли стояти осторонь, і стали закидати її в Instagram запитаннями про те, як вона ставиться до останніх новин про її ексбойфренда. Модель зі свого боку мовчати не стала, і прокоментувала нове життя Налчаджиоглу.

"Мені до непристойності байдуже чуже життя. Я займаюся виключно своїм життям, а всі інші можуть бути, з ким їхній душі завгодно. Усім бажаю тільки всього найкращого. І кожному раджу зайнятися своїм життям, щоб не було часу і бажання стежити за чужим", - підкреслила Анастасія Фоксі.

Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy висловилася про возз'єднання Налчаджиоглу і Реус / instagram.com/anastasija_foxy2

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український артист балету Олександр Стоянов відреагував на нового чоловіка в житті Катерини Кухар. Балерина похвалилася відпочинком у компанії стиліста Олександра Левинського.

Також Вадим Олійник розповів, через що конфліктували Dantes і Наталя Могилевська, коли співачка була музичним продюсером проєкту ДіО.фільми.

Читайте також:

Новини заразКонтакти