"Сидить, собака, вчить українську мову": відомий український ведучий викрив Дана Балана

Дан Балан повернувся в Україну не просто так / колаж: Главред, фото: instagram.com/danbalan/

Євген Фешак сказав, що Дан Балан повернувся в Україну тільки для того, щоб підзаробити грошей.

Український ведучий і генеральний продюсер радіо "Люкс ФМ" Євген Фешак висловився про молдовського співака Дана Балана, який втік з України на початку повномасштабної війни і мовчав про звірства російських окупантів, але все ж днями дав концерт в Одесі.

У шоу "#нистиданисовисти" Фешак зазначив, що артист приїхав, щоб зібрати гроші, а потім знову покине Україну.

"Пам'ятаєте, як ми говорили про втікача Дану Балану, який взагалі дуже довго не говорив, що відбувається в Україні. І ми говорили, що він повернеться. Є захоче - і повернеться. Дивіться: їсти захотів - і повернувся. Сидить, собака, вчить українську мову. Мені здається, він збирається повернутися в якесь шоу 100% його зараз залучать. Різних проєктів. Він приїжджає сюди збирати наші гроші і їде назад їх там витрачати", - заявив ведучий.

Дивіться відео, в якому Євген Фешак висловився про Дана Балана:

Хто такий Дан Балан?

Дан Балан - молдавський музикант, автор пісень і продюсер, колишній соліст групи O-Zone. Перший і єдиний молдавський музикант, номінований на премію Греммі, як співавтор хіта Live Your Life у виконанні співачки Ріанни і репера T.I.
27 лютого висловив свою підтримку в Інстаграмі, опублікувавши прапор України і слова Тараса Шевченка.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, Маша Єфросиніна натякнула, що в неї почалися проблеми в житті. Артистка опублікувала фото з новою зачіскою, а також не виключає, що ще й піде в спортзал.

А також Марія Яремчук розповіла, що Софія Ротару не захотіла зніматися у фільмі про її батька. Артистка хотіла взяти в Ротару інтерв'ю, адже вона разом із Назарієм Яремчуком одними з перших почали виконувати твори Володимира Івасюка.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти