Шакіру визнали жінкою року на зло зраднику Піке

Шакіра стала жінкою року за версією Billboard / instagram.com/shakira

Колумбійська співачка змогла конвертувати свої страждання в творчість, що піднесло її на новий етап визнання.

Влітку минулого року колумбійська співачка Шакіра приголомшила шанувальників новиною про те, що її багаторічний партнер, батько двох її дітей, іспанський футболіст Жерар Піке систематично зраджував їй. З цієї причини артистка пішла від спортсмена.

Шакіра болісно переживала зраду і розрив з коханим, і не соромилася демонструвати ці почуття публіці. Вона випустила кілька треків, присвячених невірному Піке і його новим захопленням, а також власним переживанням. Емоційний порив знову підніс Шакіру на вершину музичного Олімпу, а футболіста обдарував лише громадським осудом.

Зараз стало відомо, що співачка була визнана жінкою року авторитетним виданням Billboard, а також стала першою латиноамериканською жінкою, удостоєною цього звання.

Цього Шакіра домоглася завдяки своїй глибоко особистій музиці, яка не тільки надихає, але і подає здоровий приклад того, як варто справлятися з сильними емоціями, створюючи щось нове і прекрасне.

"Шакіра - ідеальна жінка в музиці. Завдяки їй латиноамериканські жінки по всьому світу отримали можливість писати і виконувати глибоко особисту музику. Вона самостійно створила цілий рух і її творчість залишається ще більш актуальною, ніж будь-коли, з витонченістю, величезною віддачею і талантом. Вона - визначення жінки в музиці", - пояснює вибір Billboard директор видання по контенту Лейла Кобо.
Дивіться відео про "жінку-вовчицю" Шакіру, її непростий шлях і абсолютно новий виток у співочій кар'єрі:

Нагадаємо, 46-річна колумбійська співачка Шакіра та 36-річний іспанський футболіст Жерар Піке у червні 2022 року розійшлися після 11 років стосунків. Артистка пішла від спортсмена через його невірність, і змогла відсудити у нього синів. Горда колумбійка живе з високо піднятою головою, і новий статус вільної жінки їй, до речі, дуже до лиця.

Раньше Шакіра показала знімки у напівпрозорій сукні, виконані для новорічної рекламної кампанії британського модного будинку Burberry.

Інші новини про Шакіру:

Новини заразКонтакти