Шакіра зізналася, на які жертви пішла заради невірного ексчоловіка Піке

Шакіра зізналася, на які жертви пішла заради невірного ексчоловіка Піке

Латиноамериканська співачка Шакіра розповіла про те, як пожертвувала кар'єрою заради щасливих стосунків із футболістом і батьком її дітей Жераром Піке.

Легендарна латиноамериканська співачка Шакіра розповіла про те, як пожертвувала кар'єрою заради шлюбу з футболістом Жераром Піке. Пара зі скандалом розійшлася кілька років тому - оскільки той попався на подружній зраді. Про це пише британський таблоїд Daily Mail.

Про розставання Жерара Піке та Шакіри стало відомо влітку 2022 року. Приводом для розриву стала зрада з боку Піке - він став зустрічатися з якоюсь Кларою Чіа, яка набагато молодша за Шакіру. Співачка не приховувала від шанувальників своїх почуттів з приводу події. Вона говорила про свої переживання в інтерв'ю і навіть записала про колишнього коханого і його нову пасію пісню, в якій заявила, що ексчоловік поміняв її на дешевшу копію.

"На дуже довгий час я поставила свою кар'єру на паузу, щоб просто бути поруч із Жераром і щоб він міг продовжувати грати у футбол. Я пішла на багато жертв заради любові. Я вірила в цю мрію, я мріяла про це для себе і для дітей", - тепер каже Шакіра.

Співачка також додала, що стосунки між спортсменами і творчими людьми - не найкраща ідея через різні погляди на емпатію.

"Емпатія лежить в основі роботи людини мистецтва. А спортсмени постійно перебувають у стані боротьби, їм потрібно уникати емпатії за всяку ціну", - сказала вона.

Хто така Шакіра?

Шакіра Ізабель Мебарак Ріполь - колумбійська співачка, авторка пісень, танцівниця, музична продюсерка, хореографка і модель, повідомляє портал "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше 45-річна колумбійська співачка Шакіра, яка нещодавно розійшлася зі своїм 35-річним чоловіком, іспанським футболістом Жераром Піке, розповіла про те, як виявила зраду чоловіка.

Шакіра нібито зрозуміла, що її екскоханий Жерар Піке зраджує її, коли побачила, як з її будинку зникає варення.

Виконавиця хіта "Hips Don't Lie" повернулася додому з подорожі й запідозрила зраду чоловіка, побачивши спорожнілу банку джему. Зазначимо, що знаменитий футболіст і їхні діти ненавидять джем.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Новини заразКонтакти