"Садочок та няні": Тімур Мірошниченко розповів, скільки грошей витрачає на трьох дітей

Скільки родина Мірошниченків витрачає на дітей / колаж: Главред, фото: УНІАН, Instagram

Український ведучий розповів, що на утримання трьох дітей треба багато коштів.

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко поділився, скільки грошей витрачає, щоб утримати трьох дітей та додав, що коштів має бути багато.

У розмові зі Славою Дьоміним, телеведучий розповів, що більша частина грошей витрачається на приватний дитячий садок для дітей та зарплати двом няням. За його словами, потрібно мінімум 5 тисяч доларів.

"Наші діти ходять до приватного садочка. Марсель поки що не ходить, ми маємо оплачувати послуги нянь. З одного боку, дитячий садок, няні - це плюс дітям, це соціалізація. А з іншого боку - ти купуєш цей час собі. Для того, щоб заробляти", - розповів шоумен.

Мірошниченко поділився, що основний дохід йому приносить не робота на телебаченні, а різноманітні заходи.

"Телебачення завжди в сумарному заробітку давало мені 10−15 відсотків основної суми. Я заробляю на подіях, івентах, озвучках. Є багато різних ниток, де ти задіяний. Мені здається, я завжди знайду, чим займатися", - розповів Тимур.

Нагадаємо, що Інна Мірошниченко показала, що любов зробила з їх прийомним сином. Вона також виклала дві фотографії, які показують разючу різницю і демонструють, що любов може зробити з дитячим сердечком.

Інна Мірошниченко розповіла про біологічну маму сина Марселя. Сімейна пара показала невелике інтерв'ю, в якому вперше продемонструвала кадри з Марселем, які вони зняли в дитячому будинку ще до усиновлення.

Більше цікавих новин:

Новини заразКонтакти