"Рука Кремля": у Німеччині скасували концерт Олега Скрипки, назвавши групу "фашистською"

Олег Скрипка поділився неприємною новиною / УНІАН

Німці начебто і підтримують українців, а за фактом скасовують концерти, називаючи українців фашистами.

Лідер українського гурту ВВ Олег Скрипка поділився поганою новиною щодо свого концерту в Гамбурзі, Німеччина.

За словами музиканта, у групи планувався концерт в клубі, в якому колись починали Бітлз, "Ідра", проте він не відбудеться, адже українська музика отримала несподіваний опір якихось таємних сил.

"Наші концерти скасовуються під егідою того, що українці - це фашисти, а фашистам не можна співати своєю рідною мовою. Всі ми знаємо звідки ростуть ноги. Німці начебто стають на бік українців, але клуби не дотримуються контрактів", - розповідає Скрипка.

Зазначимо, воїн Євген Лешан, який зараз проходить лікування в Гамбурзі, також поділився подробицями скасування концерту.

Нагадаємо, раніше 55-річна актриса, любителька Путіна Марія Шукшина придумала оригінальний спосіб виявляти "зрадників", тобто людей, які не підтримують війну і вбивства в Україні.

На її думку, треба надати всім артистам можливість виступати на сцені під фашистською z-символікою, і тоді "зрадники будуть видавати себе самі". У такому випадку артисти вже більше "не зможуть приховувати свої політичні погляди, що дасть російській владі побачити, хто є хто", зазначила Шукшина. "Таким чином, всі критикують російську владу будуть відсіватися самі", - заявила путіністка.

Шукшина також згадала групу рок-групу "Бі-2", учасники якої не висловили свою думку про те, що відбувається, але відмовилися виступати під символом" Z " в Омську. Концерт музичного колективу був скасований за кілька хвилин до початку.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти