Російського репера Noize МС визнали в РФ "іноагентом" за підтримку України

Noize МС / скріншот з відео

Російський репер Іван Алексєєв (Noize МС) глумливо і іронічно прокоментував той факт, що в путінській РФ йому дали статус "іноагента".

Відомий російський музикант-опозиціонер Іван Алексєєв (він же Noize МС), з 2014 року активно підтримує Україну і засуджує кривавий путінський режим, отримав звання "іноагента" РФ. Причому в тамтешньому Мін'юсті кажуть, що артиста фінансує Україна.

Російські чиновники стверджують, що Алексєєв займається політичною діяльністю ‒ просто тому, що не боїться публічно засуджувати криваву війну, яку диктатор Путін розв'язав в Україні.

Сам виконавець прореагував на свій статус іноагента в Instagram процитувавши матірну рядок зі свого старого хіта"з вікна".

"Дане повідомлення (матеріал) створено тим ,хто в рот [мав - Главред] ваш перший канал", - написав музикант.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Комік Михайло Шац, який був визнаний в РФ іноземним агентом, на своїй сторінці в Instagram показав фото, на якому якому він і Алла Пугачова позують з актором Максимом Віторганом, коміком і музикантом Семеном Слєпаковим, Іллею Прусікіним і Софією Таюрською з групи Little Big, і Noize MC (Іваном Алексєєвим).

До того стало відомо, що визначилася доля казкового замку Пугачової і Галкіна у підмосковному селищі Грязь, яким дуже цікавляться російська влада після від'їзду зіркової пари з РФ.

Інші новини:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти